Registrer digSkridt 1 af 4

Bliv medlem af Fjord Club

Vores måde at sætte pris på, at du rejser med Fjord Line. Udfyld formularen for at blive medlem.

* Gyldigt Mobil nummer er påkrævet
Ex. +45 900 00 000 eller +45 70 00 00 00

Bergen for kaffeelskere: Her får I stillet kaffetørsten-bilde

Antal stemmer:

Bergen for kaffeelskere: Her får I stillet kaffetørsten

For mange er en god kop kaffe en del af en god ferie. Og her svigter Bergen ikke. Den norske perle har masser af gode kaffesteder, hvis man ved, hvor man skal lede. Her får du tre af de allerbedste.

Af Esben Würtz Sørensen

  1. Det lille Kaffekompagniet – Den hemmelige: Fløibanen er ikke uden grund Bergens største turistattraktion, og i højsæsonen er det ikke ualmindeligt, at der er lange køer ved billetlugen til banen. Her er det rart at vide, at blot 100 meter væk finder man en skjult perle af en café i form af Det lille Kaffekompagniet, der putter sig i en malerisk sidegade tæt på Fløibanen. Her får du serveret fremragende kaffe i rolige omgivelser og har du en god bog, som du gerne vil læse i fred, er stedet ideelt. Du finder Det lille Kaffekompagniet på Nedre Fjellsmauet 2, 5018 Bergen, Norge (lige bag ved indgangen til Fløibanen).
Bergen 2016-28
  1. Godt brød – Til den sultne: Et kaffested, der ligger midt i vrimlen af gæster, der vil med Fløibanen, er Godt Brød, der er en kæde med flere barer i Bergen. Kaffebaren er dog absolut stadig et besøg værd – både på grund af kaffen, den venlige betjening og så ikke mindst på grund af det gode børd, som kæden har navn efter. Prøv eksempelvis en Skillingbolla (kanelsnegl), inden du drager med Fløibanen. Du kan også købe dine billetter til Fløibanen i cafeen og springe køen ved billetlugen over. Du finder Godt Brød på Vetrlidsallmenningen 19, 5018 Bergen, Norge.                                                            
Bergen 2016-29
  1. Kaffemisjonen – For feinschmeckeren: Man ser straks på hylden med præmier, at Kaffemisjonen er et sted, der tager den gode kaffe seriøst. Baren kunne i 2015 bryste sig af at have byens bedste barista, og stedet blev samme år norgesmester i kaffesmagning. Kaffemisjonen tilbyder både kaffesmagninger og kaffekurser og har en bred vifte bryggeudstyr til dig, der gerne vil tage den gode kaffe med dig hjem. Du finder Kaffemisjonen på Øvre Korskirkeallmenning 5, 5017 Bergen, Norge