Registrer digSkridt 1 af 4

Bliv medlem af Fjord Club

Vores måde at sætte pris på, at du rejser med Fjord Line. Udfyld formularen for at blive medlem.

* Gyldigt Mobil nummer er påkrævet
Ex. +45 900 00 000 eller +45 70 00 00 00

Dit livs skiferie-bilde

Foto: Svein-Petter Aagård - Visitnorway.com

Antal stemmer:

Dit livs skiferie

Stå på ski i Fjordnorge og få minder for livet ved de største skisportssteder i Voss, Røldal og ved Sognefjorden.

Stå på ski langs UNESCO-Verdensarvsfjorde og nyd den nyfaldne puddersne – ligesom mange skifilmproducere gjorde sidste vinter.

Bliv inspireret

Området ved fjordene byder på alt fra professionelle skisportssteder til unikke skræddersyede skiture – alt sammen i et vinterlandskab som intet andet sted i verden.

De bedste skiområder

Der er to skisportssteder i Voss, blot 20 minutters kørsel fra hinanden. De er regionens største og lettest tilgængelige skicentre og har gode skiskoler og en lang tradition for at byde udenlandske gæster velkommen.

From-the-Kolasbreen-glacier-112012-99-0018_2200
Foto: Håvard Myklebust – visitnorway.com

Der er to skicentre ved Sognefjorden. Ski Sogn består af to små skicentre og adskillige indkvarteringsmuligheder. Her kan du få en spændende og anderledes skiferie, der også omfatter aktivitetsture i dramatiske landskaber.

Mod nord i Fjordnorge kan du stå på ski i ”Sunnmøres alper” på Strandafjellet Ski Center, et off-piste- og pulverparadis med fjordudsigt.

Freestyle-skiløbere anbefales at tage til Røldal Skicenter i det sydlige Fjordnorge, som byder på masser af sne og spændende terræn.

Skiing-in-Fjord-Norway.-The-Geirangerfjord-in-the-back.-032012-99-0009_2200
Foto: Fredrik Schenholm – Visitnorway.com

Andre alternativer i det sydlige Fjordnorge er Sirdal og Sauda, der ligger nær Stavanger og Haugesund.

Alpepass-området består af skisportsstederne Stryn, Stranda, Sunnmørsalpane, Stordal, Ørskogfjellet, Ørsta, Volda og Harpefossen. Et liftkort giver dig adgang til alle skisportsstederne, som både byder på puddersne og fantastiske begynderbakker.

Skifilmproduktion i Fjordnorge

Fjordnorges skiområder udgjorde kulissen for Salomon Freeski TV, Field Productions, Ride the Planet og Chaoz Productions – for blot at nævne nogle få producere. De valgte området på grund af dets enestående natur og sneforhold – den perfekte blanding til en helt særlig vinterferie.